Hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz?

• Hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz? 157

1. Kişisel Antivirüs Sürümü (39) 25%
    2. Kaspersky Lab Antivirüs (29) 18%
    3. Program dahil değildir, yoruma bakınız... (23) 15%
    4. AntiVir Kişisel Sürüm Premium (17) 11%
    5. AVG Anti Virüs Ücretsiz Sürüm (16) 10%
    6. Norton Anti Virüsü (13) 8%
    7. GDATA AntiVirüs (8) 5%
    8. BitDefender Antivirüs (4) 3%
    9. F-Güvenli İnternet Güvenliği (4) 3%
    10. Nod32 Antivirüs (3) 2%
    11. BitDefender Ücretsiz Sürüm (1) 1%
    12. Ücretsiz ClamWin (0) 0%
    13. Virüs Tarama Plus (0) 0%
    14. MicroWorld AntiVirus (0) 0%
    15. Panda Antivirüs Pro (0) 0%
    16. PcTools Tehdit Ateşi (0) 0%
    17. Trend Micro Anti-Virüs (0) 0%
    18. Antivirüs programı kullanmıyorum! (0) 0%

Bir virüsten koruma programı, her bilgisayarın temel donanımının bir parçası olmalıdır.
    Bu ankette, hangi antivirüs programlarının kullanıldığına dair bir genel bakış elde edebilirsiniz.
    Derlediğim liste kesinlikle tam değil, bu yüzden antivirüs programınız dahil değilse lütfen kısa bir yorum yapın.

Aktif katılım ve yorumlarınızı bekliyoruz :D

• kimse birşey yazmak istemiyor o zaman ben başlayayım
    bazen
    Yıllardır antivir pe kullanıyorum ve çok memnunum
    program ile ve yıllardır herhangi bir virüse sahip olmamak
    daha fazlası bilgisayarımda ama bilgisayarımdaki her çöpü süpürmediğim için de olabilir.

Elbette diğer antivirüs programlarını da test ettim ama her zaman antivir'e geri dönüyorum.
    Neden ? güzel soru, belki de alışkanlığın gücü.

BS: Win10
    İşlemci: Ryzen 7 5700X

RAM: 32 GB

SSD: Samsung 860EVO 1TB - M100 512 HB - HDD: 4TB

Grafik kartı: RTX 3060TI

Ses kartı: X-FI Titanium

TFT: 1x LG 4K 27``1xAsus 27"
    Maus
    : Sharkoon Drakonia Siyah

lezzet: Ducky Sıfır Bölgesi

• Sadece Antivir kullanıcıları burada eğlenir :). Kabul ediyorum. Birkaç yıl PE vardı, ardından 1 yıl boyunca premium sürüm ve - güncellemeyle ilgili önemli sorunlar nedeniyle - PE ile geri döndü. Evimdeki diğer bazı bilgisayarlarda hala Avast yüklü. Bende de hiç virüs olmadı. Arama, düzenli olarak bir çevrimiçi tarama ile desteklenir. BRAIN 1.0 ile birlikte kendimi nispeten güvende hissediyorum.

Tebrik
    Manni

• Maalesef "avast" programına oy veremezsiniz çünkü ben bu programı kullanıyorum ve çok memnunum. AntiVir kullanıyordum ve memnundum. Ancak program bir süredir güncelleme sorunu yaşadığı için avast'a geçtim. AnitVir, yalnızca benim gibi kullanıcıları kaybederse kendilerini suçlar! Bir daha asla böyle saçmalıklar kullanmayacağım. Avast'tan farklı olarak AntiVir çok zaman alır.

Norton AntiVirus, Kaspersky, Panda ve kesinlikle diğer antivirüs programlarını da kullandım ama tatmin olmadım. Avast'ı uzun süredir kullanıyorum...

Saygılarımızla
    Feribot

• merhaba,

Bu yüzden AntiVir Personal kullanıyorum ve çok memnunum. Premium sürümü denedim ama sonra Winamp vs. ile ilgili sorunlar yaşadım... Sonunda ücretsiz sürümde takılıp kaldım ve şimdiden 9 sürümünü dört gözle bekliyorum (ek reklam ve casus yazılım koruması dahildir). Ama üzerinde iyi bir casus yazılım programınız yoksa en iyi virüs tarayıcı işe yaramaz ve ben uzun süredir Spybot ile iyi gidiyorum. :)

Emutluluğa giden yol yok - Gmutlu olmanın yolu budur

-Buda-

• ...mümkün değil ama önemli değil.

AV-PE şu ana kadar herhangi bir sorun çıkarmadı, yalnızca bir bilgisayara yüklendi.

Gerisi F-Secure ile çalışır.

umarım bu son

güle güle

• Avast! Professional'ı VistaUltimateSP2RC ve Windows7UltimatePreRC altında kullanıyorum.
    Her iki işletim sistemi de avast! sorun değil.

Beta testinde (TAP programı), AntiVir8 altındaki her iki sistemde de güncellemeler ve kararlılıkla ilgili sorunlar vardı.

facebook.com: wolfgang.biberthomsen.7

...... için asla geç değildir connect.microsoft.com ve Lingen/Ems

Donanım;
    Intel Q6600
    Asrock 4Core1600-D800
    nVidia GT520
    4GB DDR2

• Sophos Anti-Virus (FH tarafından sağlanan) kullanıyorum.
    Program bazen biraz fazla hassastır ve olmayan dosyalarda virüsleri bulur. Bu durumda, dosyayı Sophos'a gönderebilirsiniz ve söz konusu dosyanın gerçekten virüslü olup olmadığına dair genellikle birkaç saat içinde bir e-posta yanıtı alırsınız.
    Ama tespit edilmemiş virüslere sahip olmaktansa bu şekilde olmasını tercih ederim :bağırmak:

• ... kendini kötü performans kayıplarında gösteren [ne kaba bir İngilizcilik^^], antivir pe konusunda oldukça sabitlendim
    değişti, ancak bazen "avwsc.exe" dosyasının ve imzaların/yeni dosya sürümlerinin güncellenmesinden sonra ana bellekteki "avnotify.exe" dosyasının da biraz şirret olduğunu kabul etmem gerekiyor. Aksi takdirde, avira antivir pe v.9 oldukça tarafsız davranıyor ki bunu gerçekten takdir ediyorum. :)

hayat sıkıcı ama grafikler geil!
    İmla hataları okuyucunun sıkılmaması için kasıtlı olarak dahil edilmiştir.

"Doğa bilimi bardağından içilen ilk içki insanı ateist yapar;
    ama bardağın dibinde Tanrı bekler."
    Werner Heisenberg, nükleer fizikçi

güle güle saucerer72™®©

• Ferry'nin burada alıntılanan gönderisi tam anlamıyla benim olabilir. Ben de aynı deneyimi yaşadım ve şimdi avast'tan çok memnunum.

Maalesef "avast" programına oy veremezsiniz çünkü ben bu programı kullanıyorum ve çok memnunum. AntiVir kullanıyordum ve memnundum. Ancak program bir süredir güncelleme sorunu yaşadığı için avast'a geçtim. AnitVir, yalnızca benim gibi kullanıcıları kaybederse kendilerini suçlar! Bir daha asla böyle saçmalıklar kullanmayacağım. Avast'tan farklı olarak AntiVir çok zaman alır.

• Panda, Zone-Alarm, Kaspersky vb.

Beğendim
    Ancak kısıtlı bir
    kullanıcı hesabı çevrimiçi olur.
    Pişman olmaktansa sağlamcı davranmak iyidir.

• Evet, AntiVir 9 PE de kullanıyorum.
    Masaüstümde çalışıyor, güncellemeyle ilgili bazı sorunlar olduğu için AVG yedekte çalışıyor, özellikle WinXP'de.

Aksi takdirde, Norton AntiVirus 2004 ve 2005'i (ayrıca Internet Security ile birlikte) kullanırdım ve kaynak açlığı nedeniyle tatmin olmadım.

Öte yandan yeni Norton 360, hattaki süreçten gerçekten hiçbir şey fark etmediğiniz için beni çok hoş bir şekilde şaşırttı.
    Ona geçmeyi düşünüyorum, ancak özellikle lisansla ne kadar süreyle güncelleme yapabileceğimden emin olmadığım için fiyatı biraz fazla.
    Birisi bana hızlı bir ipucu verebilirse iyi olur.

Tebrik

YERALTI2304

• Merhaba,

Farklı olanları denedim ve güvenlik duvarı kısmı sürekli sorup ipucu verdiğinde süitleri özellikle sorunlu buluyorum. Daha sonra önemli ipuçları dikkate alınmaz.

Virüs imzalarını düzenli olarak güncellerseniz, hiçbir zaman büyük sorunlar yaşanmaz.

Klaus

• Şu anda PC'de Avast ve Brain.exe kullanıyor. İlki beni asla hayal kırıklığına uğratmadı, ikincisinden her zaman emin değilim.
    Avast'tan önce Symantec, G Data ve Bitdefender'ı ücretsiz kullanıyordum.

Avast'ın kullanımı kolaydır ve hiçbir maliyeti yoktur. Beni diğer antivirüs programlarından daha mı iyi yoksa daha kötü mü koruduğuna karar veremiyorum. Son birkaç yılda sabit diskte bulunması gereken hiçbir şey olmadı. Hangi program olursa olsun.

• kimse Norton Internet Security 2009'dan bahsetmedi ... ne yazık. =( Yükseltme için yılda yaklaşık 20 € ödemem gerekiyor, ancak bundan oldukça memnunum ... son zamanlarda Win7 ile ilgili küçük bir sorun yaşadım. şu anda ne için olduğu ne yazık ki henüz bir yama yok, ancak erkekler ve kızlar çok adil davrandılar ve aboneliğimi altı ay uzattılar - çünkü =)
    ve sonra NIS'in kendi başına bile halledemeyeceği virüslerle ilgili hiçbir sorun yaşamadım! Ayrıca rahatsız edici herhangi bir güvenlik duvarı uyarım yok - ASLA - ve yine de NIS'in kendisinin yaptığı ayarlarla hiçbir zaman sorun yaşamadım...
    Özellikle 2009 versiyonundaki performans önemli ölçüde iyileştirildiğinden, yalnızca kesinlikle memnun olduğumu söyleyebilirim... sadece harika :çok güzel:
    ^^ ama kimseyi zorlayamam ... ama sadece herkese tavsiye edebilirim, 15 gün boyunca ücretsiz olarak test edebilirim -> işte böyle buldum ve bir daha asla kurtulamadım ;)
    Bu kadar sohbet yeter, ağzın epey kabarık olur xD
    iyi akşamlar =)

MB - Asus P5Q Deluxe
    İşlemci - Intel Core 2 Duo E6750
    Ekran Kartı - ATI Radeon HD 3850
    Bellek - 6GB (2x2GB + 2x1GB)
    İşletim Sistemi - Windows 7 x64 Home Premier.

• Merhaba!

Her yıl olduğu gibi, yeni tarayıcıların tamamını test ediyorum. Geçen yıl yeni Norton çıktığında neredeyse Kaspersky'de karar kılmıştım. Ve gerçekten iyi. Bu da birçok test raporu tarafından onaylanmıştır. Tüm yıl boyunca hiç endişe duymadım.

Şu anda yeni 2010 Kaspersky'nin beta testine katılıyorum. G-Data, paketiyle beni zaten hayal kırıklığına uğrattı, çünkü yalnızca sorunlar ve yavaş.

Ama şu anda Norton'um var. Burada iyileştirmeler olup olmayacağını veya başkalarının bu yıl tarayıcıyı geçip geçemeyeceğini merak ediyorum.

• Antivir'i yıllarca ücretsiz kullandım. Orta derecede mutluydu. Kaspersky CBE sürümlerini 3 yıldır kullanıyorum. Şimdiye kadar çok memnun kaldı. Sadece yeni 09 versiyonu bana büyük sorunlar çıkarıyor. Artık onları kullanmazdım ve bunun zamanla değişmesini umuyorum.

• :çok güzel: AVG Anti-Virus Free Edition kullanıyorum ve bununla ilgili yalnızca iyi deneyimlerim oldu!

DüzenleMichael (Yönetici) Diğer web sitelerinden kopyalanan içerik silindi.
    Reklam ilanlarının ve/veya diğer web sitelerinden tamamen kopyalanmış metinlerin ve grafiklerin eklenmesi burada istenmeyen bir durumdur.
    Kendiniz bir görüş yazamıyorsanız, o zaman hiç yazmamak daha iyidir.
    Sizde reklam vermek istiyorsanız bizimle güvenle iletişime geçebilirsiniz. uns bize ulaşın, bir çözüm bulacağız.

[SIGPIC][/SIGPIC] gülümse...gülmediğin her gün kayıp bir gündür!