Yönlendiriciniz hangi üreticiden?

• Yönlendiriciniz hangi üreticiden? 36

1. AVM (Fritz) (21) 58%
    2. Belkinler (1) 3%
    3. D Bağlantısı (2) 6%
    4. Hama (0) 0%
    5. Linksys (0) 0%
    6. TP Bağlantısı (0) 0%
    7. Net dişli (3) 8%
    8. Sitecom (0) 0%
    9. Siemens (1) 3%
    10. SMC Ağları (0) 0%
    11. Trendnet (0) 0%
    12. T Com (5) 14%
    13. Zyxel (0) 0%
    14. Diğer üreticiler (3) 8%

Yönlendiriciniz hangi üreticiden?

Birçok yönlendirici üreticisi var, ancak en sık kullanılanlar hangileri?
    AVM (Fritzbox), Netgear veya Linksys gibi en yaygın yönlendirici üreticilerinin küçük bir listesini derledim.
    Sizinki orada değilse, hangisini kullandığınızı gönderin.

• Merhaba Michael,

LinkSys'ten bir yönlendirici ile yıllarca sorunsuz çalıştım. Sadece İngilizce konuşan tesis can sıkıcıydı. LinkSys cihazı ADSL2 uyumlu olmadığı için yönlendirici birkaç ay önce bir Fritz Box ile değiştirildi. Beklendiği gibi, Fritzbox'ın kurulumu kolaydı ve operasyon da sorunsuz ve her şeyden önce önemli ölçüde daha hızlı çalışıyor.

Tebrik
    Manni

• Bende 7170 var bakalım ne kadar dayanacak..

BS: Win10
    İşlemci: Ryzen 7 5700X

RAM: 32 GB

SSD: Samsung 860EVO 1TB - M100 512 HB - HDD: 4TB

Grafik kartı: RTX 3060TI

Ses kartı: X-FI Titanium

TFT: 1x LG 4K 27``1xAsus 27"
    Maus
    : Sharkoon Drakonia Siyah

lezzet: Ducky Sıfır Bölgesi

• Başka bir şey beklemiyordum: Fritz!Box'ımla trenddeyim...
    Aynı zamanda, piyasadaki "ortalama Joes" için hemen hemen en iyi şey!

Gizlice akıllı olmak daha iyi
    inanılmaz derecede aptalca!

• Kabel Deutschland'dan D-Link

facebook.com: wolfgang.biberthomsen.7

...... için asla geç değildir connect.microsoft.com ve Lingen/Ems

Donanım;
    Intel Q6600
    Asrock 4Core1600-D800
    nVidia GT520
    4GB DDR2

• 2 hafta önce sözleşme değişikliği nedeniyle (Fritz!Box 1) 1&7320'den yeni bir yönlendirici aldım ve bununla ilgili büyük sorunlarım var.

- Telefon görüşmeleri ortasında aniden kesildi
    - DSL sinyali gitti ve kutunun yenisini almak için bazen 20 dakikaya ihtiyacı var
    - entegre AB telefondan aranamaz

Cihazın değiştirilmesini sağlayacak ve bir sonrakinin iyi olacağını umuyoruz!

Yani henüz AVM cihazlarını tanıyamadım...! :Şaşkın:

• Cihazın değiştirilmesini sağlayacak ve bir sonrakinin iyi olacağını umuyoruz!:Şaşkın:

O sırada sağlayıcımı aradım ve oradaki telefon hattıyla görüştüm. Bu yeni yönlendiricinin benim yavaş veri hattımla çalışmadığını söylediler. Sonra kolayca bir 7270 ile değiştirdiler ve harika çalışıyor!

• Sağlayıcım 1&1'e göre, yakında 50.000 hat alabilirim (*mutlu :)), ancak o zaman yeni bir yönlendiriciye ihtiyacım var çünkü 7270'im buna uymuyor. Şimdi bir sonraki yönlendiricinin hangi marka olacağını tahmin edin!?!

Doğru: Bir Fritz! Kutusu :çok güzel: AVM'den tabii ki!

Piyasada karşılaştırılabilir bir şey yok!

• iyi insanlar

1&1 şirketinin çalışanı beni burnumdan tuttu, 50.000 hattımız yok. En son konuştuğum çalışan, 4000 hattı olan sokağımızda iyi hizmet alırdım, dedi. Ve bunun karşılığında bir Fritz!Box 7390 aldım, böylece Luzy kurtulsun... Ve şimdi bu iflas!!!! :Şaşkın:

Önümüzdeki birkaç yıl içinde, Teledoof sokağımızı yenileyecek ve ben de orada olacağım! Yeter ki umudunu kaybetme!!

• Tebrikler, AVM amiral gemisini kullanıyorsunuz. Yönlendirici hepsinden daha iyi çalışır! Muhtemelen er ya da geç 7490'a geçeceğim çünkü WLAN performansı şu anda rakipsiz.

• Teşekkür ederim :)

Daha önce 7390'ı kullanmıştım ve Ağustos'ta 7490'a geçtim ve orada şimdiden büyük bir fark görebiliyordum.

16000 hattımla anlaşmalı 18,1 ve 1,2 Mbit/s DSL senkronizasyonu alıyorum.

7490'ı size sadece sıcak bir şekilde tavsiye edebilirim ;)

Tebrik

YERALTI2304

• Böyle bir hızı ancak hayal edebilirim. Sadece 3000 alırız.

1&1 şirketine (sağlayıcımız) göre, sokağımız bir sonraki İnternet genişletmesine dahil edilecek (doğru kelime bu mu?). Ama bu nihayet ne zaman olacak?

• Ayrıca bir Fritzbox'a sahip olun. Neyse ki düşük hızlardan şikayet edemem. Sadece ara sıra tam çökmeler oluyor - ama bu muhtemelen daha çok İnternet sağlayıcımdan kaynaklanıyor.

Sadece 3000 satır mı?! Bu gerçekten harika, idare edebilirsin ama bugün için pek bir şey değil.
    Ancak manşetlerde sık sık Almanya'nın haritada bazı siyah noktalar olduğu okunuyor. İnternet uygulamalarının giderek daha karmaşık hale geldiği göz önüne alındığında, bu oldukça büyük bir başarı.

Bu ekran, %100 klorsuz ağartılmış ticari mutlu elektronlarla oluşturulmuştur.

• İş için internet konferansları düzenlediğimde ve sunumları ve dosyaları yüklemem gerektiğinde bunu her zaman fark ediyorum. Bağlantım sık sık durduğu için ...!

Sağlayıcı değiştirmeyi düşündüm. KabelDeutschland burada mevcuttur, ancak inşaat emeği ve ilgili maliyetler bizim için çok yüksek.
    Diğer sağlayıcılar sokakta bulunan "Herrn Telekom"dan gelen aynı kabloyu kullanıyor. Daha hızlı da olmazdı. Bu nedenle, yalnızca genişlemenin nihayet ne zaman gerçekleşeceği görülmeye devam ediyor!

Doğuda yaşamak zorunda kalacaksın - orada her şey yolunda!