1. Ana Sayfa
  2. Foruma genel bakış
  3. Kullanıcı Paneli
  4. Forum
    1. Bitmemiş Sorunlar
  5. İpuçları ve püf noktaları
    1. Windows 11 ipuçları
    2. Windows 10 ipuçları
    3. Windows 8 ipuçları
    4. Windows 7 ipuçları
    5. Windows Vista ipuçları
    6. Windows XP ipuçları
    7. MS Office ipuçları
    8. Fritz kutusu ipuçları
    9. Atölyeler - talimatlar
  • Giriş yap veya kaydol
  • Arat
Bu tema
  • Alles
  • Bu tema
  • bu forum
  • Sayfalar
  • Forum
  • Gelişmiş Arama
  1. win-tipps-tweaks.de Topluluk
  2. diğer
  3. sohbet köşesi

En son ne aldın?

• WinMax
  • 14. Ekim 2018 22 için: 24
  • WinMax
    etrafa baktı
    • 14. Ekim 2018 22 için: 24

Diğer insanların yeni şeyler için birkaç ilham almayı göze alabilmelerini her zaman çok ilginç bulmuşumdur. :) Son alışverişim oldukça iyi bir kulaklıktı. En son satın aldığın şey neydi? İnternetten mi yoksa mağazalardan mı daha çok satın alırsınız? Merak ediyorum.

• mannitwo
    elimde değil
    reaksiyonlar
    8
    • 15. Ekim 2018 15 için: 55

Son satın alımım, Alternate'de bir araya getirdiğim bir bilgisayardı.

Tebrik
    Manni

• stok
    Ziyaret etmek
    • 16. Ekim 2018 14 için: 32

Merhaba,

Geçenlerde internetten Chaga mantarı satın aldım. Sedef hastalığıyla ilgili sorunlarım vardı ve ne yapacağımı bilmiyordum. Doktor bana biraz krem ​​verdi ve bunların bana hiç faydası olmadı. Daha sonra sorunumu çözmemde bana yardımcı olabilecek ipuçları ve deneyimler için internette arama yaptım. Ve sonra sayfam var http://chagatee.com/schuppenflechte-lindern/ kurmak. Bu sitede bunlarla ilgili her şeyi buldum ve bu mantarlar bana gerçekten yardımcı oldu. Bunu herkese tavsiye edebilirim. Benim gibi sorunları olan herkese bu siteyi tavsiye edebilirim.
    İyi şanslar ve saygılarımla.

Bir kez düzenlendi, son yazan michael (13. Um 2020 Nisan 08: 58) şu nedenle: bağlantı kaldırıldı

• Dirk1208
    Ziyaret etmek
    reaksiyonlar
    2
    • 16. Ekim 2018 21 için: 29

2,5 ay önce (çevrimiçi) son alışverişim, gerçek deriden yapılmış oldukça asil bir Noblechairs ICON oyun koltuğuydu. Uzun zamandır gözüm üzerindeydi ve işte ikramiye aldığım için şimdi ya da asla diye düşündüm. Sadece harika, bölüm. Harika görünüyor ve çok rahat.

Bir kez düzenlendi, son yazan michael (13. Um 2020 Nisan 08: 59) şu nedenle: bağlantı kaldırıldı

• mateo
    Hoş geldin
    • 31. Ekim 2018 12 için: 50

Pekala, gerçekten satın aldığını söyleyemezsin ama yeni bir cep telefonu sözleşmesi imzaladım.
    Yeterince uzun zamandır arıyordum ve sonra ortaya çıktım http://hash.de/handyvertrag/ Akıllı olun ve oldukça iyi oranlar bulun.
    Yıllar önce bir sözleşmem vardı ama bundan pek memnun değildim, bu yüzden ön ödeme yapmıştım ve şimdi bir sözleşmeyle geri döndüm.

Ama şimdi kesinlikle memnunum
    Sadece yakında yeni bir cep telefonu arıyorum çünkü onu kontrat dışında satın almak istiyorum - bu şekilde daha ucuza kurtulabilirim.

Ama bunun dışında en normal şeyler, haftalık alışveriş vs.

Burada yazacak çok az şey olması üzücü.

Beni yakalayamazsın, ben rüzgar kadar özgürüm.

Bir kez düzenlendi, son yazan michael (13. Um 2020 Nisan 08: 59) şu nedenle: bağlantı kaldırıldı

• KozaN
    etrafa baktı
    • 14. Januar 2019 um 09: 50
    Alıntı yapmak

İnternetten mi yoksa mağazalardan mı daha çok satın alırsınız?

Kasıtlı olduğundan değil ama internetten dükkandan çok daha fazlasını alıyorum!

Bunun nedeni, muhtemelen mağazalarda olduğundan çok daha fazla çevrimiçi olmamdır. ;)

Hayır, sadece sevdiğim veya ihtiyacım olan bir şeyi nerede gördüğüme bağlı.

(İnternetten) en son satın aldığım şey, burada timetex.ch'de bulduğum ölçülü şeylerdi! Gerçekten pahalı olmayan her şey harika şeyler var. Kendiniz görebilirsiniz, buraya tıklamanız yeterli!

LG

Bir kez düzenlendi, son yazan michael (14. Januar 2019 um 11: 15) şu nedenle: bağlantı kaldırıldı

• Raf1
    Öğrenciler
    • 11. Temmuz 2019 09 için: 47
    Alıntı yapmak

En son satın aldığın şey neydi? İnternetten mi yoksa mağazalardan mı daha çok satın alırsınız?

Hm, sanırım bu yarım buçuk o zaman!

İnternetten sipariş vermenin pek çok avantajı olduğunu düşünüyorum ama aynı zamanda alışverişe gitmeyi, ihtiyacım olanı bulana kadar mağaza mağaza dolaşmayı da seviyorum! Ancak bunun için genellikle zamanım olmadığından, çevrimiçi sipariş vermek bana gerçekten fayda sağlıyor!

En son satın aldığım şey, kesinlikle tavsiye edebileceğim en iyi sitelerden biri olan shop.g-drexl.de'de bulduğum döner kafalı bir kameraydı!

Bu satın alma ile kendim için gerçekten harika bir şey yaptım!!!

• aslanKK
    sadece tökezledi
    • 18. Temmuz 2019 17 için: 37

İnternetten en son alışverişim Brezilya'ya 2 uçak biletiydi. İncim ve ben orada 4 hafta tatilde olacağız. Amaç, ülkeyi mümkün olduğunca çok tanımaktır. Elbette buna samba ve Copacabana da dahildir. Ancak aklımızda Amazon ormanlarına bir gezi de var. cmtravels.ch ile bir jaguar izi turu da planlanıyor. Ve tabii ki sem un'un yeri veya Almanca 7:1.

Bir kez düzenlendi, son yazan aslanKK (19. Temmuz 2019 11 için: 18)

• Mavi kadife
    Öğrenciler
    reaksiyonlar
    1
    • 29. Temmuz 2019 09 için: 21

Son alışverişim Greek'te bir yemek miydi? Bu sayılır mı?

• Winfried
    Ziyaret etmek
    • 30. Temmuz 2019 13 için: 51

En son alışverişim Harzer Käse idi..

• mannitwo
    elimde değil
    reaksiyonlar
    8
    • 30. Temmuz 2019 17 için: 35

... bu delikanlı bir ilişki değil miydi? 8o

• jamesk
    sadece tökezledi
    • 22. Ağustos 2019 12 için: 31

İnternetten cep telefonu aldım. Gerçekten iyiydi. Samsung note 8 idi.

• BrittaSch
    sadece tökezledi
    • 25. Ağustos 2019 12 için: 34

Ayrıca, satın aldığınızda yeni bir araba kiralamayı da içerir. Eğer öyleyse, yanımda olan son şey bir Ford Ranger PickUp luxusautoimport.ch satın almak. Kesinlikle harika bir parça, iki motokros makinemi doğrudan taşımak ve arkaya bir römork takmak için kullanabilirim

2 defa düzenlendi, son yazan michael (13. Um 2020 Nisan 09: 00) şu nedenle: bağlantı kaldırıldı

• Kranzimerry
    uzun zamandır oradayım
    reaksiyonlar
    1
    • 29. Eylül 2019 20 için: 13

Çocuklar hey

Son zamanlarda kamp malzemelerine bakıyorum. Sonra kamp masalarına ilgi duymaya başladım ve bir sonraki gezi için bir tane aldım. Ben de sonbaharda kampa giderim. Bu benim için bir yaşam tarzı meselesi değil. Bunu tüm kalbimle yapmayı seviyorum!

Bir kez düzenlendi, son yazan michael (13. Um 2020 Nisan 09: 00) şu nedenle: bağlantı kaldırıldı

• Juliana 1
    sadece tökezledi
    • 17. Kasım 2019 16 için: 14

Merhaba!
    Bu soruyu forumlarda okumaya devam ediyorum ve her seferinde cevaplamam gerekiyor, neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. :)
    Bir düşünelim, en son ne aldım... Peki internetten aldığım son şey bu K2 vitamini tabletleriydi. http://vitaminexpress.org/de/vitamin-k2 Aldım, neredeyse yarım yıldır her gün alıyorum çünkü K vitamini eksikliğim var.
    Ama bunu sipariş etmeden önce çok güzel bir kaban da sipariş etmiştim, henüz kargoya verilmedi ama bana yakışır mı çok merak ediyorum çünkü kesimi biraz tuhaf.

2 defa düzenlendi, son yazan michael (13. Um 2020 Nisan 09: 00) şu nedenle: bağlantı kaldırıldı

• W10Jenny
    Ziyaret etmek
    • 17. Kasım 2019 23 için: 29

Royal Oak serisinden iki soğuk dolap. Laminatla serinliyor :-)

• Wonka
    Taşındı
    reaksiyonlar
    1
    • 30. Kasım 2019 23 için: 30

Samsung'tan yeni bir 4K monitör 27 inç.

Zenginlik her şeydir diyen hiç bir çocuğun gülümsediğini görmemiştir!

• tarantino
    Konuk
    • 8. Um 2019 Dezember 16: 43

Unspectacular - bir topuz ve rin Red Bull.

• Wonka
    Taşındı
    reaksiyonlar
    1
    • 9. Um 2019 Dezember 20: 41

Bir kayak ceketi.

Zenginlik her şeydir diyen hiç bir çocuğun gülümsediğini görmemiştir!

• 88. George
    etrafa baktı
    • 12. Um 2020 Nisan 22: 57

LeoKK gibi benim için de tatillerle ilgili. Son gerçekten büyük yatırımım, ailem için bir karavandı.
    Bunu geçen sonbaharda yaptık RS Karavanlar Onu satın aldık ve aslında her zaman Paskalya'yı dört gözle bekliyorduk, çünkü karavanla ilk aile gezimizin gerçekleşmesi gerekiyordu. Avusturya'daki ailemin yanına gitmek istedik ama ne yazık ki her şeyi yaza ertelemek zorunda kaldık. Çocuklar üzgün, ben de öyle ama ne yapabilirsiniz?
    Tebrik

2 defa düzenlendi, son yazan 88. George (28. Um 2020 Nisan 14: 25) şu nedenle: bağlantı kaldırıldı

Sitemizde henüz bir hesabınız yok mu? ücretsiz kayıt ol ve topluluğumuza katılın!

Hesap oluştur

Son gönderiler

• Evim için en iyi duvar kağıtlarını nasıl bulabilirim?

Lukas Schmidt 31. Mart 2025 16 için: 24
  • En son ne aldın?

Lars Klars 3. Mart 2025 10 için: 08
  • Word 2010: Tirelemeyi etkinleştir

mannitwo 28. Kasım 2024 16 için: 24
  • Bira dökme sanatı.

mannitwo 22. Kasım 2024 17 için: 45
  • Apple TV+'ta “Foundation”: Film kadar pahalı iki bölüm

akraba 17. Eylül 2024 11 için: 35

Bu konuda çevrimiçi olan kullanıcılar

• 1 ziyaretçi
  1. İletişim