Diğer insanların yeni şeyler için birkaç ilham almayı göze alabilmelerini her zaman çok ilginç bulmuşumdur. Son alışverişim oldukça iyi bir kulaklıktı. En son satın aldığın şey neydi? İnternetten mi yoksa mağazalardan mı daha çok satın alırsınız? Merak ediyorum.
En son ne aldın?
-
-
Son satın alımım, Alternate'de bir araya getirdiğim bir bilgisayardı.
Tebrik
Manni -
Merhaba,
Geçenlerde internetten Chaga mantarı satın aldım. Sedef hastalığıyla ilgili sorunlarım vardı ve ne yapacağımı bilmiyordum. Doktor bana biraz krem verdi ve bunların bana hiç faydası olmadı. Daha sonra sorunumu çözmemde bana yardımcı olabilecek ipuçları ve deneyimler için internette arama yaptım. Ve sonra sayfam var http://chagatee.com/schuppenflechte-lindern/ kurmak. Bu sitede bunlarla ilgili her şeyi buldum ve bu mantarlar bana gerçekten yardımcı oldu. Bunu herkese tavsiye edebilirim. Benim gibi sorunları olan herkese bu siteyi tavsiye edebilirim.
İyi şanslar ve saygılarımla. -
2,5 ay önce (çevrimiçi) son alışverişim, gerçek deriden yapılmış oldukça asil bir Noblechairs ICON oyun koltuğuydu. Uzun zamandır gözüm üzerindeydi ve işte ikramiye aldığım için şimdi ya da asla diye düşündüm. Sadece harika, bölüm. Harika görünüyor ve çok rahat.
-
Pekala, gerçekten satın aldığını söyleyemezsin ama yeni bir cep telefonu sözleşmesi imzaladım.
Yeterince uzun zamandır arıyordum ve sonra ortaya çıktım http://hash.de/handyvertrag/ Akıllı olun ve oldukça iyi oranlar bulun.
Yıllar önce bir sözleşmem vardı ama bundan pek memnun değildim, bu yüzden ön ödeme yapmıştım ve şimdi bir sözleşmeyle geri döndüm.Ama şimdi kesinlikle memnunum
Sadece yakında yeni bir cep telefonu arıyorum çünkü onu kontrat dışında satın almak istiyorum - bu şekilde daha ucuza kurtulabilirim.Ama bunun dışında en normal şeyler, haftalık alışveriş vs.
Burada yazacak çok az şey olması üzücü.
-
Alıntı yapmak
İnternetten mi yoksa mağazalardan mı daha çok satın alırsınız?
Kasıtlı olduğundan değil ama internetten dükkandan çok daha fazlasını alıyorum!
Bunun nedeni, muhtemelen mağazalarda olduğundan çok daha fazla çevrimiçi olmamdır.
Hayır, sadece sevdiğim veya ihtiyacım olan bir şeyi nerede gördüğüme bağlı.
(İnternetten) en son satın aldığım şey, burada timetex.ch'de bulduğum ölçülü şeylerdi! Gerçekten pahalı olmayan her şey harika şeyler var. Kendiniz görebilirsiniz, buraya tıklamanız yeterli!
LG
-
Alıntı yapmak
En son satın aldığın şey neydi? İnternetten mi yoksa mağazalardan mı daha çok satın alırsınız?
Hm, sanırım bu yarım buçuk o zaman!
İnternetten sipariş vermenin pek çok avantajı olduğunu düşünüyorum ama aynı zamanda alışverişe gitmeyi, ihtiyacım olanı bulana kadar mağaza mağaza dolaşmayı da seviyorum! Ancak bunun için genellikle zamanım olmadığından, çevrimiçi sipariş vermek bana gerçekten fayda sağlıyor!
En son satın aldığım şey, kesinlikle tavsiye edebileceğim en iyi sitelerden biri olan shop.g-drexl.de'de bulduğum döner kafalı bir kameraydı!
Bu satın alma ile kendim için gerçekten harika bir şey yaptım!!!
-
İnternetten en son alışverişim Brezilya'ya 2 uçak biletiydi. İncim ve ben orada 4 hafta tatilde olacağız. Amaç, ülkeyi mümkün olduğunca çok tanımaktır. Elbette buna samba ve Copacabana da dahildir. Ancak aklımızda Amazon ormanlarına bir gezi de var. cmtravels.ch ile bir jaguar izi turu da planlanıyor. Ve tabii ki sem un'un yeri veya Almanca 7:1.
-
Son alışverişim Greek'te bir yemek miydi? Bu sayılır mı?
-
En son alışverişim Harzer Käse idi..
-
... bu delikanlı bir ilişki değil miydi?
-
İnternetten cep telefonu aldım. Gerçekten iyiydi. Samsung note 8 idi.
-
Ayrıca, satın aldığınızda yeni bir araba kiralamayı da içerir. Eğer öyleyse, yanımda olan son şey bir Ford Ranger PickUp luxusautoimport.ch satın almak. Kesinlikle harika bir parça, iki motokros makinemi doğrudan taşımak ve arkaya bir römork takmak için kullanabilirim
-
Çocuklar hey
Son zamanlarda kamp malzemelerine bakıyorum. Sonra kamp masalarına ilgi duymaya başladım ve bir sonraki gezi için bir tane aldım. Ben de sonbaharda kampa giderim. Bu benim için bir yaşam tarzı meselesi değil. Bunu tüm kalbimle yapmayı seviyorum!
-
Merhaba!
Bu soruyu forumlarda okumaya devam ediyorum ve her seferinde cevaplamam gerekiyor, neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.
Bir düşünelim, en son ne aldım... Peki internetten aldığım son şey bu K2 vitamini tabletleriydi. http://vitaminexpress.org/de/vitamin-k2 Aldım, neredeyse yarım yıldır her gün alıyorum çünkü K vitamini eksikliğim var.
Ama bunu sipariş etmeden önce çok güzel bir kaban da sipariş etmiştim, henüz kargoya verilmedi ama bana yakışır mı çok merak ediyorum çünkü kesimi biraz tuhaf. -
Royal Oak serisinden iki soğuk dolap. Laminatla serinliyor :-)
-
Samsung'tan yeni bir 4K monitör 27 inç.
-
Unspectacular - bir topuz ve rin Red Bull.
-
Bir kayak ceketi.
-
LeoKK gibi benim için de tatillerle ilgili. Son gerçekten büyük yatırımım, ailem için bir karavandı.
Bunu geçen sonbaharda yaptık RS Karavanlar Onu satın aldık ve aslında her zaman Paskalya'yı dört gözle bekliyorduk, çünkü karavanla ilk aile gezimizin gerçekleşmesi gerekiyordu. Avusturya'daki ailemin yanına gitmek istedik ama ne yazık ki her şeyi yaza ertelemek zorunda kaldık. Çocuklar üzgün, ben de öyle ama ne yapabilirsiniz?
Tebrik -