Merhaba insanlar,
yukarıdaki soruyu zaten sordum ve harika yanıtlardan oluşan bir yağmur umuyorum
Merhaba insanlar,
yukarıdaki soruyu zaten sordum ve harika yanıtlardan oluşan bir yağmur umuyorum
Kesinlikle modern ve işlevsel olmalı.
Siteyi kendiniz tasarlama sürecinde misiniz?
Siteyi kendiniz tasarlama sürecinde misiniz?
Hayır, denedim ama pek iyi olmadı.
Bu yüzden bir ajans tutmayı düşünüyorum ve burada yapabildim. Daha fazla bunun hakkında bilgi edinin.
Ancak, karar vermeden önce bazı yararlı bilgiler toplamak harika olurdu. Dolayısıyla forumda soru burada.
Sizce ajans kullanmaya değer mi?
İyi bir ajans ile birçok şey daha kolay ve her şeyden önce daha hızlı bir şekilde düzenlenebilir.
Kendi ve gelişmiş ana sayfanızı oluşturmak istiyorsanız, planlama aşamasından oluşturma aşamasına kadar çok fazla zamana ihtiyacınız olacak. Bakım da zaman gerektirir. Ancak web sitesi oluşturucularının kullanılması tavsiye edilmez. Şöyle bir programla B. Magix Web Designer, kendi başınıza kapsamlı bir ana sayfa oluşturmanıza olanak tanır. Elbette, bir ajans bunu tamamen sizin için yapar (çok para karşılığında) ve deneyim nedeniyle kesinlikle daha profesyoneldir - ama bunun neresinde eğlence var! Elbette kapsamlı programlama bilginiz varsa herhangi bir ipucuna ihtiyacınız yoktur.
Ana sayfa oluştururken ihtiyacınız olan ve dikkat etmeniz gerekenler bence bağlantılı sayfada çok iyi anlatılmış.
Tebrik
Manni
HP söz konusu olduğunda bilgilerinizi zaten buldunuz mu?
Demek istediğim, kendinizi eğitirseniz, HP'nizi iyileştirmek için farklı yöntemler bulabilirsiniz.
Ayrıca web sitemizi biraz daha güzel hale getirme sürecindeyiz.
Farklı bilgiler bulduk ve bunu yapması için bir profesyonel tuttuk.
Ayrıca bizde de var film yapımı Hannover kurmak. Onlar için hazırlanmış bir ürün videomuz da var ve onlara bir de imaj filmi çektirmeyi düşünüyoruz.
Peki ya sen?
Modernlik iyidir ama onunla hiçbir şey satamayacaksam en iyi web sitesinin ne faydası var? Sitelerin büyük çoğunluğunun asıl amacı da budur. Bu nedenle potansiyel müşteri yaratmak için dönüşüm oranı optimizasyonunu unutmamak önemlidir. Ve çoğu insan bunu unutuyor. Yani sihirli kelime SEO değil, SEO ve CRO
Modern bir ana sayfanın nasıl görünmesi gerektiğini bilmelisiniz. Kesinlikle okunması kolay olması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir sitenin nasıl kurulacağına ilişkin kesinlikle temel bir temel vardır. Bazıları da bunu bir SEO ajansı aracılığıyla yapmanız gerektiğini söylüyor. Bu kesinlikle iyi bir fikir, ancak dikkatli olmalısınız ve ajansı internet-gutachter.de/ gibi bir BT uzmanının yardımıyla kontrol ettirmelisiniz, böylece paranın ne olduğundan ve sonunda ne olduğundan emin olabilirsiniz. harika bir web sitesi.
Hey
Bence bugünün web siteleri kesinlikle net görünmeli, sadece bir yapıya sahip olmalı.
Her halükarda biraz araştırma yaptım ve tasarımın da büyük rol oynadığını söylemeliyim.
Ayrıca web tasarımımı optimize edebilecek bir profesyonel arıyordum.
Daha sonra Köln'deki web tasarım ajansı bana en iyi hizmetleri sundu, onlardan tavsiye aldım ve gerçekten aradığımı buldum.
Seninle nasıl görünüyor?
Tasarım her zaman sitenizin konseptine uygun olmalıdır. Tasarımın standart bir şablon değil, benzersiz olması en iyisidir.
Kullanılabilirliğe ve duyarlı tasarıma dikkat etmek önemlidir. Site hiç çalışmıyorsa veya yalnızca ortak cihazlardan birinde kötü çalışıyorsa bunun hiçbir faydası yoktur. Günümüzde video klipler olmadan hiçbir şey işe yaramıyor. Entegre videolar yüklemeden önce veri hacmi açısından da optimize edilmelidir, aksi takdirde yükleme süresi olumsuz etkilenir. Bunun da Google SERPS üzerinde olumsuz etkisi olabilir. İyi hizmet sağlayıcıların sayısı bir düzinedir ancak aynı zamanda yüz karası da vardır. Hannover bölgesine bakıyorsanız web videoları için birkaç servis sağlayıcı önerebilirim.
Evet, bir arkadaşım ana sayfası olan .jetzt/marketing-bauunternehmen/ ile ilgili olarak onlarla iletişime geçti. Ayrıca arama motoru optimizasyonu konusunda da ona çok yardımcı oldular.
Özellikle önceden bir plan yapar ve sonra ona sadık kalırdım. Bir zamanlar sırf konseptimi değiştirdiğim için bir web sitesi oluşturmam çok zaman aldı. Basit genellikle daha iyidir, özellikle de web sitesini kendiniz oluşturuyorsanız. Aksi halde birine ödeme yapmaya değer olabilir.