Her birimiz hayatımız boyunca bir şeyler öğreniriz. Bence çevrimiçi öğrenebilmen harika çünkü bu çok fazla fırsat sunuyor. Ancak, herkes benimle aynı fikirde değil ve birçok kişi çevrimdışı çalışmayı seçiyor. Senden ne haber?
Çevrimiçi veya çevrimdışı eğitim
-
-
Ayrıca 21. yüzyılda çevrimiçi öğrenmenin mümkün olmasının harika olduğunu düşünüyorum. Örneğin çok iyi bir öğretmen bulabilirsiniz ama o başka bir şehirdedir. Ne yapmalıyım? Tabii ki online eğitim almanız gerekiyor. Ne de olsa konuyu anlayan ve öğrenciye konuyu nasıl anlayacağını doğru bir şekilde anlatabilen iyi bir profesyonel bulmak çok zordur. Şu anda çok sayıda öğretmene sahip en iyi portal Bağlantı kaldırıldı
-
Dürüst olmak gerekirse, daha önce hiç öğretmen kullanmadım. Ama bazen bunu çevrimiçi yapmanın en iyisi olduğunu düşünüyorum çünkü bunu her zaman, dünyanın herhangi bir yerinde yapabilirsiniz.
-
Deneyimlerime göre, çevrimiçi öğrenmenin yalnızca başlangıçta iyi olduğunu söyleyebilirim. Ardından arkadaşlarınızı ve çevrimdışı öğrenmenin atmosfer ve arkadaşlar gibi tüm faydalarını özlemeye başlarsınız. Çevrimdışı çalışırken daha iyi öğrendiğimi de söyleyebilirim.