Sosyal ağları sık sık kullanıyor musunuz ve bazı gönderilerinizin beğenilmesine rağmen çok fazla beğeni almadığını fark ettiniz mi? Sizce insanlar neden içeriği seviyor ama sevmiyor? Daha aktif bir topluluk oluşturmak ve daha fazla beğeni almak için blogunuzu nasıl geliştirirsiniz?
Sosyal ağların geliştirilmesi
-
-
Merhaba sevgili aboneler! Sosyal medya dünyası bize fikirleri paylaşmamız için bir platform sunuyor. Son zamanlarda bazı gönderilerimin istediğim kadar beğeni almadığını fark ettim. Daha fazla beğeni veya takipçi almak için ulaşmam gerektiğini düşünüyorum çünkü bu daha fazla fırsat verecektir. Sizce de öyle değil mi?
-
İster inanın ister inanmayın, benim gibi sosyal medyaya hiç girmemiş insanlar var. Yargılayamam ama bunun sadece zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Benimle ilgili bilgileri günlük gazetemden, internetten ya da televizyon haberlerinden alıyorum. Tartışmalar için arkadaş çevrem yeterlidir. Bu bakımdan konu oluşturucuya blogunu geliştirme konusunda herhangi bir ipucu veremem.
Tebrik
Manni
-
Pazarlamayı optimize etme fikri gerçekten ilham verici! Bir markayı daha etkili bir şekilde sunmak ve hedef gruplara daha iyi ulaşmak için sonsuz olasılıkların önünü açar. Dünya Ajansı, yenilikçi stratejiler ve çözümler sunarak burada kilit bir rol oynayacak gibi görünüyor. Bu ajansın pazarlama ortamını yaratıcı yaklaşımlarla nasıl dönüştürdüğü fikri büyüleyici. Şirketlerin bunun gibi optimizasyonlar yoluyla görünürlüklerini nasıl artırabileceklerini ve mesajlarını nasıl daha net bir şekilde iletebileceklerini görmek harika. Pazarlama başarı için güçlü bir araç haline gelir. Dünya ajansına ve onun verimli bir pazarlama dünyasını şekillendirmedeki rolüne selam olsun!
-
Beğeni sayısı hiçbir zaman çok yüksek olmuyor, özellikle de erişimi arttırdığı için. Artık birçok teknik var
-
Evet zaten kullanıyorum, farklı seçenekler var.
-
Zaten çok önemli hale geldiler,