Her zaman şehre ve muhtemelen yılın zamanına da bağlıdır. Şu anda bizim için biraz daha uzun sürüyor, sadece soğuk mevsim ve buna bağlı olarak personel eksikliği nedeniyle
Dirk1208 tarafından yazılanlar
-
-
Makita hakkında söyleyebileceğim tek şey, yüksek kaliteli aletler ürettikleri. En azından benim deneyimime göre. Cihazlar sonsuza kadar çalışır ve onlar için endişelenmenize gerek yoktur. Tabii fiyatı da biraz daha yüksek. Ama bence haklı.
-
Hamburg'da fitness antrenörü B lisansı için iyi bir kurs var ve bunun yalnızca B lisansından itibaren gerçekten anlamlı olduğunu vurgulayabilirim. Kursumu da burada tamamladım ama Starnberg'de. Organizasyon ve süreç; her şey harikaydı.
-
Şirketimizde gelecekteki yeni gelişmeler için proje ekipleri oluşturulmaktadır. Bir yeterlilik matrisi kullanarak her departman için sorumlu çalışanları seçmek istiyoruz. Şimdi kısa sürede her departman için matrisler oluşturmakla görevlendirildim. Bu benim için yeni bir sorumluluk alanı olduğu için bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Nereye bakabileceğimi düşünüyorsun?
-
Sanal asistan olarak serbest çalışıyorum ve özel bir hizmet olarak web seminerleri sunmak istiyorum. Ancak hangi endüstrilerde web seminerlerinin sunulabileceğini gerçekten bilmiyorum. Belki bunu biliyor musun?
-
Stüdyomda bir raf eksik. Boyamayı sevdiğim ve yaratıcılığımı serbest bıraktığım büyük tuvallerim var ama ne yazık ki boyalar ve fırçalar hep yerde. Bir düzen yok ve çoğu zaman, ancak bir noktada hiçbir anlam ifade etmediğinde yeniden bulduğum şeyleri arıyorum. Bu nedenle sabit bir rafa ihtiyaç vardır, çünkü boya kutuları da boş alana ihtiyaç duyar. Bu durumda ne alırdın?
-
-
Bir bitkiyi seviyorsa ve siz de iletişimde kalmak istiyorsanız, mutlaka cep telefonu vardır, değil mi? O zaman bu telefon kılıflarından birine ne dersiniz? İsveçli şirketin yelpazesinde birçok farklı ürün var, ancak hepsi bir şekilde sürdürülebilir şekilde üretiliyor, örneğin bahsedilen durumlar gibi. Bitkilerden yapıldılar ve artık kılıfı beğenmezse bahçeye gömebilir ve kompost haline gelebilir. Herhangi bir plastik içermez. Bunu nasıl buluyorsun?
-
-
Bu doğru, en basit ve en hızlı seçenek. Birkaç hafta önce çağrı merkezimizdeki iki konferans odasının donanımı yenilendi. Satın alma departmanımız, genel koşullar orada en iyi olduğu için siparişi Havic Büromöbel'e vermeye karar verdi. Kalite ve tasarım harika. Orada da kesinlikle kantin mobilyaları var. Eğer ilgileniyorsanız, yükümlülük altına girmeden tavsiye alabilirsiniz.
-
Halihazırda mağazamızda PS5 için bekleme listesinde olduğum için, hangi yeni oyunların sunulduğunu veya hangilerinin evrim geçirmiş olabileceğini bilmek isterim. Herhangi biriniz bunu biliyor mu, hatta belki bir PS5'te oynuyor mu?
-
Evet elbette. Ayrıca sıklıkla özel kişiler tarafından da kullanılırlar. Şu tarihte: http://arbeitsschutz-sigel.de/haix-sicherhei…-freizeitschuhe HAIX güvenlik ayakkabılarının geniş bir seçkisini bulacaksınız. Bu Amerikan şirketinin Almanya'da güvenlik ayakkabıları yerine yürüyüş botlarıyla işe başladığını biliyor muydunuz? Tam olarak ne tür ayakkabı istediğinizi biliyorsanız filtreleri kullanarak seçimi doğrudan daraltabilirsiniz.
-
En iyi arkadaşım Noel parasıyla gerçek bir profesyonel şarap dolabı aldı. Yakında onun doğum günü olduğu için, güzel parçayı küçük bir şarap seçkisiyle doldurmak istiyorum. Deneyiminize göre, iyi bir aralığı nerede bulabilirim?
-
Ortancalarla olan deneyimim de mutlaka en iyisi değil. Belki de bunun için yeşil bir parmağım yok. Fikrim yok. Şahsen İrlanda sarmaşığının kesinlikle güzel olduğunu düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla kısmi gölgeye de girebilir. İyi bir tavsiyeye ihtiyacınız varsa, şu adrese gidebilirsiniz: perde bakmak. Orada genellikle çok iyi yardım alırsınız. Bir sonraki girişimin başarılı olacağına inanıyorum.
-
Şu anda piyasada bulunan çeşitli dosya barındırıcıları hakkında okul için bir makale yazmam gerekiyor. Her şeyden önce, var olan her şey ve ardından avantajları ve dezavantajları ile. Deneyiminize göre, bu konuda nereden bilgi alabilirim?
-
Yani temelde ücretsizden çok pahalıya ve vasattan profesyonele kadar sayısız seçenek var. Photoshop açık ara en iyisidir ve aynı zamanda profesyonel ortamda en çok kullanılır. .........
Bunu bir süre Gimp ile denemiştim ama pek bana göre değildi. Daha iyi geçinmeyi umuyordum ama tam bir hayal kırıklığıydı. Ama bu sadece benim görüşüm. Bunu iyi yapan başkaları da var. Bence bu zaten bir tip meselesi.
-
Adobe Photoshop CC'yi deneyin.
Ben de tavsiye ederim, uzun süredir kullanıyorum ve çok iyi anlaşıyorum.
-
Merhaba
Yazılımla birlikte gelmeli Sanal WiFi Yönlendirici çalışması.Güzel ben de kullanıyorum.
-
Yerinde olsam bunun hakkında fazla düşüneceğimi sanmıyorum. Temel olarak, kendinize zaten sorularınızın cevabını verdiniz. Teknik bilgi birikimi olmadan, bir WordPress ajansıyla kesinlikle daha iyi durumdasınız. Sonsuz miktarda zaman kazanırsınız ve asla umutsuzluğa kapıldığınız bir an olmaz. Yani bariz, sence de öyle değil mi?
-
Köpeğim artık "ergenlik" çağından çıktı ve ben ona kussam mı yapmasam mı diye düşünüyorum. Aranızdaki köpek sahipleri ne tavsiye ediyor? Ne besliyorsunuz? BARF'a karşı tavsiyede mi bulunuyorsunuz yoksa BARF'ta tavsiyede bulunuyor musunuz?
-
Bir web sitesi arama sonucunda derecelendirmeleri ve yıldızları görmeyi nasıl mümkün kılarsınız? Umarım ne demek istediğimi biliyorsundur. Daha iyi nasıl ifade edeceğimi bilemedim. Web sitem için yıldız derecelendirmesi seçeneğini nasıl ayarlayabilirim?
-
Bir kere içtim ama pek iyi gitmedi. Kesinlikle ayrıca bunun için neredeyse hiç promosyon yapmadığım için. Bunu tamamen hafife aldım ve bunun için zamanım olmadı.