Ne tavsiye ederim: Bol miktarda alan sunan yüksekliği ayarlanabilir bir masa; raflar/depolama alanı; birçok bitki; iyi ışık.
Teknik konulara ek olarak, bunların iyi bir ev ofisi için mutlak temeller olduğunu düşünüyorum.
Ne tavsiye ederim: Bol miktarda alan sunan yüksekliği ayarlanabilir bir masa; raflar/depolama alanı; birçok bitki; iyi ışık.
Teknik konulara ek olarak, bunların iyi bir ev ofisi için mutlak temeller olduğunu düşünüyorum.
Apple ürünlerini başka şekilde kullanıp kullanmadığınıza da bağlı olduğunu düşünüyorum. Halihazırda bir iPhone'unuz ve benzeri varsa, o zaman bir iPad satın almak daha mantıklıdır, çok şey yapabilirler. Aksi takdirde, grafik tableti tavsiye ederim
Spotify'da çoğunlukla radyo işlevini kullanıyorum. Özellikle sevdiğim bir şarkıya/türe tıklıyorum ve ona uyan şarkıları duyuyorum. Ve tüm bunlar radyodan gelen anlamsız sözler olmadan. Müzik dinlerken, arada herhangi bir reklam veya buna benzer bir şey istemiyorum
Win10 şu ana kadar benim için en iyi seçenek. Bakalım daha iyi bir sürüm ne zaman çıkacak
İlk olarak ZenMate'i bana bir arkadaşım tavsiye ettiği için kullanıyordum. Kötü olduğunu düşünmedim ama şimdi sadece arkadaşımda NordVPN olduğu için NordVPN kullanıyorum
Telekom'un standart olarak gelenini kullanıyorum. Bunun adı Speedport olmalı
Windows dışında herhangi bir özel antivirüs programım yok. Ve bununla her zaman çok iyi iş çıkardım