Yıllardır Antivir kullanıyorum ama Antivir'in bir şey yaptığını düşünmedim. Artık yalnızca Microsoft Security Essentials'a sahibim ve bu, Antivir ile aynı amaca hizmet ediyor.
Hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz?
-
-
Yıllardır Antivir kullanıyorum ama Antivir'in bir şey yaptığını düşünmedim.
Ne demek istiyorsun?
-
Yıllardır Norton kullanıyorum ve bundan oldukça memnunum!
-
Bu virüsten koruma programlarının her biriyle oldukça iyi ilgilenildiğinizi düşünüyorsunuz, değil mi?
-
Bu virüsten koruma programlarının her biriyle oldukça iyi ilgilenildiğinizi düşünüyorsunuz, değil mi?
Genellikle evet.
-
Güncel tutulduğu sürece, evet.
-
Şu anda sadece Windows'un kendi antivirüs programını kullanıyorum - bu aslında normal gezinme davranışına sahip özel sektör için yeterli.
-
Merhaba!
Güvenlik açısından daha da yükseltmek istiyorsanız, xxxxxxx'e bir göz atın
Orada iyi ipuçları ve püf noktaları var.
Bunu buraya bırakmak istedim!
İyi vakit geçir!! -
son zamanlarda kapersky! akıllı telefonda virüs koruması hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi gereksiz mi?
-
Onlarca yıldır Norton'da kendimi güvende hissettim ve çok memnunum.
-
Merhaba,
Kaspersky Internet Security'yi 16 € ve 2 yıllık dönem için yeniden aldım. Bununla çok iyi başa çıkın.
Cep telefonumda neredeyse hiçbir şey yok ve cep telefonumda mümkün olduğunca az iş yapmaya çalışıyorum. Bunun ne kadar süre işe yaradığını görelim.
Tebrik
-
Çok memnun kaldığım Win7 Trend Micro altında Win10 altında şirket içi Defender kullanıyorum.
-
Norton Antivirus ile başladım ancak yakın zamanda daha iyi özellikler için Kaspersky'ye geçtim.
Kız kardeşim yakın zamanda bir truva atı yakalayana kadar bu tür programlara ihtiyacı olmadığını söylerdi hep. Üzerindeki hassas verileri kurtarabilmek için sabit sürücünüzün bir uzman tarafından çıkarılması gerekiyordu. Daha sonra internette iyi virüs programları aradık ve geniş bir yelpazeden doğru olanı bulmakta güçlük çektik...
o bana sahip bu yardımcı makale önerildi, ardından ikimiz de Kaspersky sürümünü kullanmaya karar verdik. Sadece tavsiye edebiliriz! -
Aslında ben de Norton'u çok seviyorum
-
Özel bir Mac'im var, bu nedenle bir virüsten koruma programına ihtiyacınız yok
-
Norton'dan çok uzun zamandır memnunum
-
Windows dışında herhangi bir özel antivirüs programım yok. Ve bununla her zaman çok iyi iş çıkardım
-
Sonsuza kadar antivir hehe
-